fredag 28 mars 2008

Fredag kväll...

...och nyss hemkommen från en riktigt trevlig after work på stan med Mona och Pia. Mona har precis flyttat upp från Malmö hem till Umeå (eller upp till Umeå från Malmö...) och efter några veckor med jobb och flyttstök var hon så äntligen redo för lite socialisering. Riktigt trevligt och kul att någon flyttar hit istället för härifrån.

I morgon ska jag njuta av en dag där ingenting är uppbokat och sen på kvällen är det fest och utgång! Ska testa Schlagerklubben/Coverclub igen och jag går inte dit pga av att Pernilla Wahlgren ska uppträda, om nån trodde det ;)

Sitter nu och tittar på Let´s dance. Fasen vad bra dom är på att dansa! Vilken utveckling under dom här månaderna, jag blir impad. Jag tror att jag hejar på Tina. Fast Tony är ju också bra... Nåväl, den som vinner vinner :)

Apropå dans, jag har varit förbi Umeå dansskola flera gånger denna vecka för att beställa ett par buggskor men det har aldrig varit öppet. Idag var jag smart nog att gå in på deras hemsida och där står det att dom har påsklov, det kunde jag ju räknat ut. Nu hinner jag nog tyvärr inte få skorna innan nästa dans på Ersboda, som är på fredag om en vecka.

Pratade med Sara idag och som går i väntans tider. Beräknad födsel är i morgon och det är sååå spännande. Det känns som att jag själv går i väntans tider, så pirrigt är det. Samtidigt är det lite overkligt, hon är ju så långt borta och det känns som att jag inte hängt med riktigt. Det var likadant där Sofia var gravid, när hon var i typ sjunde månaden så trodde jag hon var i tredje. Jag har lite svårt att förstå att tiden går liksom :). Sara mådde i alla fall bra!

Inga kommentarer: