tisdag 13 november 2007

Krämpor av olika slag

Jag har länge lidit av smärta i tummen på höger hand. Smärtan har strålat ner mot handleden och givetvis har jag trott det rört sig om en överansträngning jag ådragit mig på någon träning. Men när träningen inte direkt varit särskilt frekvent och smärtan inte försvann blev jag tvungen att tänka om. Nu vet jag var smärtan beror på. Det är pga att jag håller i hårborsten på ett knepigt sätt när jag blåser håret. Har ni hört nåt så dumt?! Jag har verkligen försökt att göra på ett annat sätt men det går bara inte. Och ja, jag måste blåsa håret. Min vän Pia har förbarmat sig över mig och som födelsedagspresent fick jag en borste som samtidigt blåser håret. Sååå fiffig uppfinning! Än har jag inte lärt mig handskas med apparaten men jag övar och övar.

Idag har jag ont i armen, i den vänstra. Inte heller den här gången beror det på träningen. Var en sväng på lite olika butiker igår i nån timme eller och så och bar väskan på armen. När jag kom ut från den sista kunde jag inte ens låsa upp bildörren och än mindre hålla i ratten. Än har det inte riktigt gett med sig men det är klart bättre idag.

Sen har jag blåsor under fötterna av allt buggande men det är ändå helt ok. Då har jag då gjort nåt vettigt för att få det. Det kan man ju inte säga om dom andra krämporna direkt.

Inga kommentarer: